Direktlänk till inlägg 24 december 2006

Snäll tomte!

Av Tuffa & Grynet - 24 december 2006 18:45

Vad jag måste ha varit snäll i år! Jag fick en hel drös med paket. Både goda och roliga. Balnd annat en superkul gubbe av bollar och snören som daskar en i huvudet om man ruskar på honom. Den gillar jag skarpt... Sen var det flera ben, bland annat ett med baconsmak. Husse som köpt såklart, han har great taste min husse, fattar vad en jycke kan önska sig.Kul att öppna är det i alla fall. Jag stod beredd att hjälpa tvåbeningarna med öppnandet om nån verkade ha det svårt. Vi var och hälsade på en farmor också, skumt ställe hon bodde på, i en stor flock. Verkade gemytligt tycker jag, där hade jag nog kunnat vara ett tag, men det skulle komma nån Gud och prata eller hur det nu var så matte tyckte att vi skulle åka hem och se Kalle Anka istället. Tja, hon har ju bilnyckeln så det var ju bara att hänga på.Massor med smaskig mat har det ätits också, vem vill ha kulor när det finns köttbullar?Gott med jul - och jättekul /Tuffa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se