Direktlänk till inlägg 29 december 2006

Letat husse i fina snön

Av Tuffa & Grynet - 29 december 2006 21:45

Vi sov jättelänge idag. Jag var så trött och sov så gott i min sköna BIA-bädd. Vid halv tio tyckte jag att det kunde vara dags att gå upp i alla fall och lyckades få matte att tycka det också. Hon brukar inte heller sova så länge, men hon var nog också trött och tyckte det var skönt i sin egen säng. Vi gick ut och det var kallt och fint. Jagade bort fåglarna från fågelbordet, hehe! Det kan ni se här nere. Fyllde på fågelmat gjorde vi sen. Den tycker jag är god, särskilt jordnötterna. Dom stackars fåglarna hade ätit upp allt, till och med havren. Så vi fyllde på, sen hämtade vi tidningen och var en sväng ned till stranden. Det var skönt i snön!In och äta frukost och sedan sova förmiddag....En skön prommenad i skogen tog vi också. Husse smög iväg och gömde sig medan matte höll för mina ögon. Sen fick jag leta reda på honom. Kul! Höll på att glömma att man kan spåra, men kom på det efter en stund och sen var det plättlätt att hitta honom. Hittade lite goda hästbollar också...Sen har vi tagit det ganska lugnt. Matte har packat upp alla grejer vi hade med oss hem. Lagt ner mina julklappar i hund-lådan, utom ett ben och lek-grejen jag fick.Nu ska jag ta en sväng till ner till stranden och sen blir det bädden!Skogen är bäst - ingen protest! /Tuffa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se