Direktlänk till inlägg 31 december 2006

Vått slut!

Av Tuffa & Grynet - 31 december 2006 14:59

Det sabla regnet är tillbaka och har tagit bort den lilla pudriga och fina snön som var så god. Hundduken är tillbaka och man måste torka tassar och mage när man kommer in. För all del så är det ganska skönt men matte muttrar så det slipper jag gärna.Vi gick i alla fall en skön prommenad i skogen idag. Det luktar mycket när det är blött i alla fall...Vi skall åka till Hussfar och hussmor i kväll och äta god mat och sjuta raketer. Vi får väl se hur kul det blir. Kanske jag kan skrämma dom där katterna lite i alla fall...Gott slut, ät och njut! /Tuffa

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

31 december 2006 17:01

Vov,vov kikar förbi och önskar dej ett
GOTT NYTT HUNDÅR!!!!!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Blixtra

Blixtra

31 december 2006 19:00

Får öva på sådana sparkar. Har provat att klösas men med en matte som ständigt klipper klorna på en är det inte lätt. Får hoppas det kommer nya tänder. Det regnar hos oss också. Vi har inte haft snö seedan oktober :-( har bara sett lite utanför hockeyrinken.

http://hem.spray.se/heddas_place

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se