Alla inlägg under december 2006

Av Tuffa & Grynet - 23 december 2006 15:52

Gud vad kul det är att vara här! Människorna är lugna och jobbar inte. Det finns katter att spana efter. Hela gården är full av spännande spår av älgar, rådjur och rävar! Man kommer knappt ihåg att pinka för det är så mycket att nosa efter.Jag drog matte och en av hennes systrar på sparken idag. Det gick lite trögt för det var lite grusigt, men jag jobbade på ordentligt! Sen gick husse och jag en sväng i skogen.En av katterna kom inte ihåg att jag bor här nu så den kom ner i köket i förmiddags. Hehe.... Han fick bråttom upp igen!Nu ska jag hjälpa till att ta in ett träd, fråga mig inte varför men in ska det visst...Gud vad kul det är med jul! /Tuffa

ANNONS
Av Tuffa & Grynet - 22 december 2006 15:45

Idag gick vi upp ganska tidigt. Jag hade ju fattat redan igår att det var nått på gång när de yrde runt och packade väskor...I morse packades hela klabbet in i bilen. Jag hade väldeliga besvär med att prommenera iväg och göra mina behov för jag var lite skraj att husse skulle åka utan oss. Sen fick jag också hoppa in i bilen, trängas med väskor och annat grejs. Länge åkte vi... Vi stannade på ett ställe där jag brukar få prommenera annars också, Lycksele heter det visst. Snabb pinkrunda och sen in i bilen igen. JAg var rätt otålig och satte mig så fort de växlade ner bilen.Till slut var vi i alla fall framme, hos mormor!! Hurra! Massor av katter finns det i det dära huset och roliga människor. Kanppt man kan med att sova för att det är så kul och spännande hela tiden!Frid och fröjd - jag är nöjd /Tuffa

ANNONS
Av Tuffa & Grynet - 21 december 2006 21:08

Husse och matte pratar om klappar hela tiden. Jul-klappar... ÄR det nått annourlunda mot dom klappar man får i vanliga fall? Jag gillar ju att bli klappad förstås, ,särskilt på magen och på rumpan. Fast bättre är ju att bli krafsad. Kan man be om att få en jul-krafs istället?Däremot har jag sett en massa kul paket i vårt gästrum. En del luktar spännande. Dom har stängt dörren dit in för att jag inte skall leta reda på nått av dom där godast luktande paketen. Dom har plockat fram väskor också. Packar kläder och min sele och sånt. Skoj! undrar var vi ska? Man kan ju hoppas att vi ska åka till mormor där det bor en massa katter... Julklapp - småslapp /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 20 december 2006 22:54

Den 20:e december. Och det regnar. Skit. Dubbelskit, för det tog en och en halv timme för tvåbeningarna att köra bilen hem idag eftersom det var superhalt och jag var kissnödig som tusan, för jag glömde göra det innan vi åkte. Tur att vi skall fira jul hos mormor så att det är vitt på marken åtminstone...Blöt och sur, sätt tomten i bur /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 19 december 2006 22:54

God och glad, tomtespad /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 18 december 2006 23:30

Idag träffade vi honom igen - Brötiga Bruno, den ohyffsade, bruna labradoren till bak-nosare. Han kom rännande i skogen, hussen hans utom synhåll som vanligt och rätt fram till mig som satt fint vid husse. Började snosa runt mig och var påflugen, särskilt kring min bakre region. Husse sade att jag fick "spring-och-lek" men jag hade ingen lust att leka med den där luspälsen, så vi gick vidare husse och jag. Fnys!I say where, I say when. /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 17 december 2006 13:07

Idag har jag dragit sparken! Tjoföjt vad kul det är! Jag låtsas att jag tävlar med matte på sparken och hur snabb hon än är så är jag alltid först. Haha!

Av Tuffa & Grynet - 16 december 2006 21:47

Frost i skägget får man när man äter snö. Det är fint, då kan man fortsätta äta snö en bra stund efter att man gått in. Sitter små kulor i skägget, bara att nafsa i sig!Husse och jag har varit i skogen. Husse försökte lista ut hur de gått fel den där dagen som vi tog en prommenad som blev längre än dom tänkt... Mysigt var det i skogen med det vita täcket överallt. Matte lagade fisk till middag. Jag fick smaka. Jag gillar den bäst rå. Särskilt rödspätta är gott.Ikväll var det dags för kloklippning igen. Bläh! Fast jag var snäll, hoppas tomten noterade det!Föreningen för klotångens förbjudande /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se