Alla inlägg under juni 2007

Av Tuffa & Grynet - 14 juni 2007 22:52

Det blev jag idag! Matte den luringen gjorde två flät-pippilotter på mig idag. Ganska skönt faktiskt. Det stramar inte som när husse gör hotten-tofs och sliter inte så mycket som slät-flätan som matte brukar göra.


Rullgardina - Tuffa den fina 

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2007 17:19

...sade lillasyster. Det var efter att jag hade sprungit på henne igår. Vaddådå? Tål hon ingenting den där lilla räkan? Skrek i högan sky gjorde hon och höll sin lilla tass ömkligt i luften. Husse och matte var arga på mig och oroade sig över lilla råttan. Som ömkade sig och fortfarande höll tassen i luften. Jag blev platsad och Grynet fick godis. Vad är det för rättvisa här i världen.


Okej då. Hon linkar fortfarande....


I am evil! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 11 juni 2007 20:07

...från den rödgula rosetten. Tack för alla grattisar. Jag ska snart tvinga matte att sätta in en idolbild där jag poserar med pyntet. Hav tålamod!


Snyggo jag /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 10 juni 2007 19:41

Jag förstod redan i morse att det var något lurt på gång... Matte fixade en sån där löjlig mittbena på min rygg. Sprejade till och med vatten på den så att den blev riktigt skarp och fånig... Jag försöker ruska tillbaka det så gott det går men inte hjälpte det.


Inlangade i bilen blev vi. Matte hade borstar och grejer packade. Jag kände igen vägen till klubben. Men det kändes inte som träning denna gång. Väl framme hajade jag. Vänstervarvning...


Vi fick vänta en stund för det var en massa schäfrar som skulle varva före. En massa mattar och en och annan husse kom fram och gullade med....just det, Grynet... Nåja, jag fick mig en och annan klapp i alla fall. Grynet övade piraya-tänderna på Conrads mattes haka... Så har jag aldrig gjort!


Så var det äntligen dags för vår tur. Mina ben hade fluffats så förfärligt. Såg luddiga och konstiga ut. Benan låg som en smäck på ryggen. Så in i ringen. Domaren var en hygglig prick. Han kikade på alla mina fina tänder. Lyfte på luggen och konstaterade att jag hade mörka, vackra ögon. Kollade in baktassarna för att kolla om mina tjusiga sporrar var kvar... Mätte så att jag inte var för hög gjorde han också. Så fick vi varva runt. Jag tyckte det var lajbans. Massor av folk som tittade!


Så fick matte ett rött band och sen en rosa rosett. Så fick vi stå kvar i ringen. Så kom Dynamit-Doris in. Hon hade också fått en rosa rosett. Därför skulle vi varva lite tillsammans. Det gjorde vi. Jag hade jättebråttom för Doris låg före mig. Så skulle vi stå och vara fina. Vi stod och kikade på varandra och då fick plötsligt matte en stor rosett till. En gul och röd. Jätteglad blev hon då. Jag fattade ingenting, men så var det klart.


Efter att ha väntat jätte-jätte-jättelänge så fick vi varva igen med en massa andra hundtyper, men den domar-farbrorn gillade mest lassie-hundar och rått-hundar, så jag fick ingen mer rosett. Det gjorde inget. För jag var ändå snyggast!


Bäst i rasen när jag är i gasen! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 9 juni 2007 20:59

Idag tog jag en simtur igen. Matte och husse tog Grynet i båten. Hon blev lite övermodig när hon tagit "Baddaren" och försökte dyka igår. Plums sade det och hela lilla valpen försvann under vattnet. Matte var ju rätt snabb med att dra upp henne igen så hon frustade bara lite... Som en blöt råtta såg hon ut.


Idag fick hon sitta med husse så att hon inte skulle göra om det. Jag simmade brevid båten en stund. Skönt med flytvästen var det. Då kan man koncentrera sig på att fräsa fram, för flyter gör man ändå. Skönt!


Efter badet tog vi några Briardåttor jag och syrran. Det innebär att man springer allt vad man orkar i en stor åtta. Jag är superdupersnabb! Lilla Grynet soringer i en mindre åtta innanför och försöker hinna ifatt. Det kan hon inte!


Simmat, sprungit och solat. Toppen! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 8 juni 2007 09:29

Jag och husse drog ihop pinnar i går kväll. Där nere vid stranden har det börjat växa sånt där gott, bredbladigt, saftigt gräs.... Jag betade en hel del medan vi höll på. Kan liksom inte hejda mig när jag börjat. Jag har ju sett att det finns många djur som endast förtär denna delikatess och då kan väl inte jag vara förvisad till torra, bruna kulor?


I alla fall så vaknade jag frampå morgonsidan och mådde tjyvens. Hips, vips så kräkte jag upp allt gräset. Matte blev sådär lagom glad för den morgongåvan. Men vad skall en stackars briardbrud göra? Magen ville inte processa gräset och då var det lika bra att göra sig av med det.


Sen fick vi gå upp och gå ut i svala luften. Det var skönt! Fick frukost sedan och det var smaskens. Dock lite lite tycker jag...


Äta gräs så magen säger väs... /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 7 juni 2007 20:57

Det är varmt att vara hund just nu. Helst vill man bara trycka magen mot det svala gräset på någon skuggig plats och vegetera hela dagen.


Med mindre pauser för att skaka loss lillasyster ur skägget...


Solen steker och lillasyster leker. /Tuffa 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards