Alla inlägg under juli 2007

Av Tuffa & Grynet - 15 juli 2007 11:23

Den här polaren Fritz-Filur, han är en riktig galenpanna. Hur kul som helst och orkar hur länge som helst. Grynet och jag får busa i skift och ibland hjälpas åt att brotta ner honom... Se bara!

Av Tuffa & Grynet - 14 juli 2007 09:43

Jösses dom där tvåbenta valparna kan hålla igång alltså. Far runt och petar och pillar och kvittrar och kastar bollar så det står härliga till. Det är ett hårt jobb att hålla koll på dom. Som tur var åkte alla tvåbenta på utflykt en stund på dagen och vi hundar fick vara hemma och vila upp oss. Skönt...


Sen kom dom hem och så började det igen. Det som är en jättebra sak är att dom spiller massor när dom äter. Så det är bara att lägga sig under dom och öppna munnen och vänta så rasar det så småningom ner kalaspuffar, russin, kex och annat smått och gott. Smaskens!


På kvällen grillades det dessutom lax. Det du Kråkan!


Små smulor är också mat! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 13 juli 2007 23:50

Idag fyller mattes mamma år! Grattis och pussar från dina lurviga barnbarn!

Av Tuffa & Grynet - 13 juli 2007 22:35

Äntligen! Idag fick husse och matte semester. Jubel och fröjd! Och på kvällen fick vi besök. Två människovalpar var med, dom är roliga. En är lite vinglig och smakar alltid gott om munnen. Den andra är större och ganska busig. Det här blir skoj!


Lek och bus med barn i vårt hus! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 12 juli 2007 23:24

nIdag har vi jobbat ordentligt. Det regnar hela tiden här och så skulle vi ut och kika på mark som var jätteblöt! Hurra! Matte är inte lika nöjd när det är blött väder, hon tycker bättre om när det är varmt och soligt. För all del, men det är få saker som slår blött gräs som man får springa fort i. Grynet hoppar som en liten känguru säger matte. Jag vet ju inte vad det är för ett djur men man kan ju ana eftersom hon skuttar fram det lilla Grynet. Hon gillar också att bli blöt.


Två noll till briarderna! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 11 juli 2007 08:18

Matte visade mig besöksstatistiken för bloggen idag. Det är nästan 120 hundar och människor som är inne och läser vad jag skriver varje dag. Helt fantastiskt! Jag är ju en nyfiken filur, precis som min kompis Fritz. Jag vet ju vilka några av er är, men vilka är alla andra?


Matte och jag har knåpat ihop en omröstning där ni kan tala om vilken typ av läsare ni är. Det vore kul om du klickade i den! Kanske stämmer du in på flera alternativ, men då får du ta det som känns bäst.


Berätta vem du är, till höger i kolumnen här! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 9 juli 2007 23:38

Hej hopp vad trötta vi var i morse. Gryn-ungen hade ju druckit så mycket vatten under buset igår så hon var tvungen att gå ut mitt i natten. Sen orkade hon inte gå in själv utan tänkte sova vidare på gräsmattan. Matte fick bära henne, tyvärr orkade inte matte bära mig också men jag tog mig in i hallen och kraschade där. Snark....


Lyckligtvis fick vi ligga i bilen och vila idag för matte var bara på kontoret. Ganska skönt. Det regnar ute också så det var lagom svalt.


På eftermiddagen var det briard-dejt igen. Vi skulle ut i skogen och spåra! Hurra! Filippas matte Linda lade ett spår åt mig i klurig terräng. För matte var den klurig i alla fall, inte för mig såklart. Det var fuktigt och bra i riset och blåste inget så spåret låg fint. Lätt att hitta och pinnarna med. Lattjo! Sen avslutade vi med prommenad i flock. Det är himla kul faktiskt! Många hundar på en gång, samma mål, samma fart. Vi nosade och hade oss, nöp lite i Filippa som faktiskt är yngst om man inte räknar Grynis... Hon var tvungen att få veta det, sen var allt frid och fröjd.


Sent fick vi middag och ännu senare dags för bian.


Över och ut, bra dag är slut! /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards