Alla inlägg under april 2008

Av Tuffa & Grynet - 6 april 2008 11:46

En lagom tjock briardbrud i sina bästa år! det är väl jag det eller? Mina bästa år blev idag fyra år! Grattis till mig!


Jag fick ett smaskigt märgben av matte som jag gnagit hela förmiddagen. Nu ska jag tigga husse om en skidtur i skogen också...


Hoppas jag får tårta i kväll!


Fyra år blir jag i dag! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 5 april 2008 13:38

Min bloggkompis Sigge och hans matte var och skulle kasta sopor i morse. Sopor kan för all del vara något som vi hundar tycker är bra och användbart men sopor är faktiskt ALDRIG LEVANDE!


Någon hade kastat två kattvalpar! Fy bubblan och ett rejält bett i skrevet på den odrägilga och vidriga tvåbening som är skyldig till det! Det kan jag ju bara säga att något så hemskt skulle en fyrbening ALDRIG göra! 


Som tur var så hittade Sigges braiga hundnos kattvalparna och hans snälla och duktiga matte tog med dom hem. Ni får själva gå in till Sigge och läsa om hur det går för kattvalparna. http://svamphunden.bloggagratis.se/


Inga valpar är sopor! Fy för alla katt-kastare! /Tuffa, med rätt att bita dumingar... 

Av Tuffa & Grynet - 4 april 2008 19:36

Bara för att jag jämförde Gryn med en hare och Hathil berättade om att han sprungit efter hare igår så hittade vi harspår i morse! Den hade skuttat på våran gård och Gryn och jag nosade noga i dom stora fotspåren när vi gick och hämtade tidningen. 


Sedan nere vid stranden hade någon med hårda fötter grävt i snön och sedan legat och vilat i den. Det var också spännande!


Matte säger för övrigt att den där Våren är på väg, för hon har sett någon som heter Tofsvipa och låter som en cykelpump. Fast vi har en del snö kvar i alla fall!


Nu ska vi äta chips och lyssna på några som sjunger!


Dax för snax! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 3 april 2008 22:00

Idag var husse lite trött när han kom från jobbet så jag fick dra honom på skidorna så att han fick lite hjälp. Det tackar jag ju för all del inte nej till! Svisch så var vi borta vid fågeltornet och svisch så var vi hemma igen! Gryn agerade hare och sprang före med sina långa bunny-ben. Först provade hon att springa bakom mig och bita mig i rumpan men deå vart både jag och husse sura, så då fick hon springa fram istället. Hon var ju lös och ledig och sprang det värsta hon orkade. Jag med!


Dra husse på isen, jagat Grynet den fisen.... /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 2 april 2008 20:27

Igår var vi och firade hussfar som hade födelsedag. Jag tycker det är jättekul att åka till hussmor och hussfar och springer det fortaste jag kan från bilen och sedan får jag stå på bron och vänta tills husse och matte har masat sig fram. När man kommit in så får man sätta sig fint och vänta och så får man frolic av hussmor. Mums! Igår var det massor av trevliga människor där och det luktade god mat överallt...


Det luktade katt överallt också. Det bor en svart-vit katt som heter Klös hos hussmor och hussfar nämligen. Fast den gömmer sig alltid när jag kommer... Jag letade en stund men kunde inte hitta honom.


Gryn och jag och korv-basseten Maja försökte flirta allt vi kunde med alla kalas-gästerna för att dom skulle dela med sig av festmaten. En farbror var extra trevlig och tappade köttbullar på golvet hela tiden. Smaskens!


Tårta fick jag också smaka. Grädden är godast... Massor av människor krafsade min rumpa och mina öron. Det var trevligt!


Sent på kvällen åkte vi hem och då hade Mosekonen bryggt öl överalt så det låg tjock dimma hela vägen. Matte fick köra bilen jättesakta för att vi inte skulle åka av ner i diket. Hem kom vi till slut i alla fall!


Gå på fest är bäst! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 1 april 2008 10:38

Våran hussfar fyller år idag! Jätte-supergrattisar till honom. Vi kommer och äter tårta ikväll!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards