Alla inlägg under juli 2008

Av Tuffa & Grynet - 7 juli 2008 16:49

Visste du det?



Av Tuffa & Grynet - 6 juli 2008 14:39

Vi kom inte i säng förrän halv tre på natten. Solen hade gått upp igen och det var nästan dags för frukost! I alla rum och i alla stugor sov både människor och hundar.


Vissa var tröttare än andra då det var dags att vakna. Det har tydligen att göra med hur mycket konstig, stark saft man druckit dagen innan. Min matte och Esters matte var i alla fall uppe rätt så tidigt. Min matte dricker ju ingen sån stark saft när hon har människovalpen i magen så hon luktade inte ens illa, det gjorde husse...


Nu ska vi snart packa ihop oss och åka till nästa kalas! Hussmor har fyllt år, grattis i efterskott! Så snart ska vi åka dit och se om vi får någon tårta.


Sover sött när jag är trött... /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 5 juli 2008 23:34

Det är det här i kväll, förutom Fritz så är även Ester och hennes jämthundslillasyster Gnista här och Gryns syster Gullan och hennes storasyster Dimage. Tyvärr är man ju löpsk så man får sitta fängslad mest hela tiden. Är hemskt sugen på att träffa Fritz på tumanhand, men se det har inte gått för sig. Sen så pucklade jag och Ester på varandra en sväng också eftersom Ester inte tyckte att jag skulle säga fula saker till hennes lillasyster... Det gick inte heller för sig. Blah! Människor tycker så mycket onödigt...


Jag fick i alla fall komma in senare och få lite rester från grilltallrikar och ligga under köksbordet och slagga. Vi får väl se hur länge människorna orkar hålla igång. Verkar bli sent för dom.


Här är det party för brudar med fart i! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 4 juli 2008 12:48

Men det går väääldigt långsamt! Matte och husse jobbar sista dagen före semestern idag. Vi vaktar gården ifrån fängelset. Boooring! Fast bättre än att stekas i bilen....


Och ikväll kommer våran crazy kompis Fritz-Filur! Tyvärr säger matte att jag inte kommer att få leka med honom förrän KANSKE i slutet av veckan, när jag inte är en sån "löpsk hynda" längre. (Vad menar hon???) Men det ska bli väldigt trevligt att träffa honom och hans tvåbeningar. Det var ju typiskt att dom inte hämtade upp dig Blixtra! Vem behöver öl egentligen? Din matte kunde kanske ha lånat någon mer vanartig hund så länge som behövde lite lydighetsträning så kunde du få komma upp hit och valla lite kor och bada och så!


Grynet har i alla fall tränat massvis på brottning sen Fritz var här sist och har dessutom lagt på sig en sådär 25 kilo, så det går garanterat minst lika bra som sist. Se bara vilken teknik hon hade redan då!


Väntar på filur, kom då innan jag blir sur! /Tuffa




Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2008 22:32

Tungan hänger och bara flåsar... Varmt... Måste bada... Måste ligga skuggan... Stackars alla briarder som måste springa vänstervarv nere på Stäket i hettan. Hoppas det går bra för er i alla fall! Och måtte ingen människa lämna nån hund i en bil. Låt oss hellre ligga hemma i svala skuggan...


Lämna ingen hund i bil, för då er jag bita vill! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 2 juli 2008 17:44

Nu är vi hemma igen. Idag fick vi nästan testa våra vallningsegenskaper. Det var två kossor som hade rymt från betet vi skulle kika på. Kosse-hussen undrade om vi inte kunde hjälpa honom att hämta dom rymda kossorna, som vi hade mött en stund tidigare när vi kom i bilen, men matte sade att vi nog inte kunde det.


Vad vet hon om det? Orättvist att bli helt utdömd sådär tycker jag. Vi kunde väl i alla fall ha fått prova eller?


Så skickar vi en massa blöta pussar och hårda tacklingar till mattes lillasyster Stinchen som fyller år idag! Hoppas du får massa god mat och kul paket!


Vi kan säkert valla kor, fastän matte inte tror (det)/ Tuffa 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards