Alla inlägg under augusti 2008

Av Tuffa & Grynet - 15 augusti 2008 19:58

Idag var Fixas människovalpar här med sin mamma. Det är två roliga killar som gillar att busa. Fast den större av dom bestämde sig för att lilla Gryn nog ville leka med vattengeväret. Det betydde att han skulle skjuta lilla Gryn med vatten... Det tyckte inte hon var helt roligt, men hon var ändå rätt glad och skuttade mest undan.


Vi har också provat att ligga under barnstolen och äta smulor som trillar ner när dom äter. Det är himla fiffigt att dom tappar så mycket dom där människovalparna.


Nu ligger vi i gräset och softar i den sköna sommarkvällen. Imorgon ska hussfar komma och jobba, så vi måste vara pigga så vi kan hjälpa honom!


Med valpar kan man busa, men inte så fort rusa.... /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 14 augusti 2008 15:20

...kan man springa utan matte.



Av Tuffa & Grynet - 13 augusti 2008 20:21

Det är sådana man får gå med matte nuförtiden. Hon är förfärligt osmidig. Höll inte på att ta sig över dikena idag när vi gick en liten sväng mitt på dagen. Tydligen kan människovalpen komma när som helst nu, eller också kan det dröja nästan en månad... Knepigt det där. Vi tycker den kan komma ut snart så att matte blir lite mer smidig. Och så vill vi lukta på den där valpen nån gång!


Mattes mage är för rund, för att hinna med en hund... /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 11 augusti 2008 17:01

Vi ska försöka se om vi kan lura matte att skicka regnoverallerna till taximaxarna i Skåne-landet... Matte hävdar att det inte är tax-storlek på kläderna och att det ryms både Maltar, Snokar och deras mops-grannar i en overall. Å andra sidan kanske det är roligare att ha dom däringa overallerna då...


Vad tror ni? /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 10 augusti 2008 09:03

Matte gillar inte när det låter klicketi-klicketi när man kommer och går på golvet. Helst ska det bara smygas fram med mjuka tassar, så när klorna vuxit ut  för långt så kommer klo-tången fram.


Igår blev det så... Jag skulle tassa iväg från vardagsrummet för att kolla vad husse höll på med. Matte satt i soffan och kikade på nån tjej som cyklade jättefort. Jag klev upp och tassade iväg, klicketi-klicketi.... Skit!


Direkt gick matte och hämtade klotången. Knipsade av alla mina klor... Det är inte så kul tycker jag. Främst för att matte håller i mina tassar då. Blä!


Sen ropade hon på Gryn. Gryn rivstartade och försökte springa och gömma sig. Hon tycker ännu sämre om att bli klo-friserad än jag. Matte var dock obeveklig och husse hjälpte henne att hämta Gryn. Knip, av hennes klor också.


Så nu smyger vi runt här hemma...


Utan långa klor på sina tår hörs det inte var man går! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 9 augusti 2008 09:37

Idag har vi varit nyttiga och ätit massor av bär. Först hittade vi goda bär nere vid stranden. Snål-husse sade att han tyckte vi skulle låta bli dom bären för att han ville plocka dom själv. Det kallades för åker-bär tydligen.


Sen gick vi med husse upp i skogen och plockade blå-bär. Husse var så jobbig bara för han ville hela tiden plocka på samma tuvor som vi betade på. Han påstod att det var vi som följde efter honom till dom största blåbären, men jag hävdar att det var tvärt om-


En hel hink fick han ihop i alla fall, sedan fick matte rensa bären när vi kom hem. Människorna är ju lite petiga med att ta bort alla blad och pinnar från sina bär. Det tycker ju jag bara är lite extra fibrer!


Hittat bär både på åker och i skog, man kan aldrig få nog! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 8 augusti 2008 21:27

Vissa av er har ju tjatat om att få se hur våra regnoveraller ser ut...


Nåväl, se, skratta och  skänk en tanke till en torr, men något förnedrad briardbrud...



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards