Alla inlägg under december 2008

Av Tuffa & Grynet - 23 december 2008 23:41

Idag har vi åkt biljättelänge... Våran bror är inte så van att åka så länge så efter ett partimmar så vaknade han och var lessen. Det fanns ingenstans att stanna så vi fick lyssna på en arg bror ganska länge innan han somnade om...


 Grynet blev väldigt glad för kusin Polly var också hos hussmor. Dom leker och brottas förfärligt. Det ser roligt ut, för Polly-Plutt är ju sheltie... Men det går bra att lekameden briardbrud i alla fall. En annan kusin som vi aldrig sett förut är Selma. Mattes systers människovalp. Vi håller på och vänjer henne vid briardpussar. Det verkar funka bra.


Vem vill ha pussar? Mattar och hussar! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 22 december 2008 08:46

Då kan broren följa med mig och Gryn och husse på sparktur!



Av Tuffa & Grynet - 21 december 2008 08:43

Hussmor och hussfar kom och hälsade på idag. Vi ska fira jul med mattmor så vi passade på att träffa dom idag istället. Dom hade två kartonger med klappar med sig! Hussmor hade läst min önskelista, det kände jag på lukten!


Jag försökte gräva fram min klapp redan idag, men det fick jag inte... Jag som var så sugen!


App, lapp, jag vill ha klapp! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 20 december 2008 18:53

Vi hade läskigt besök i morse. Det kom en stor älg och sprang över våran gård när vi skulle ut och morgonkissa och hämta tidningen. Jäääättestor var den. Såg huuuungrig ut på briarder... Vi skällde woooo-woooo-woooo! Den tyckte att vi var små fisar.... Vi sprang närmare matte. Älgen sprang vidare på sin  morgonrunda. Vi såg väl inte tillräckligt goda ut kan jag tro.


Jättefort kissade vi och sedan snabbt upp till vägen och hämta tidningen. Sen så sprang vi i MACH 3 tillbaka upp på bron. Det är så snabbt som man springer om nån tappar tre mackor på golvet... Jättefort!


Så kan någon ta och skrämma bort eller äta upp den där älgen innan han äter upp oss, eller våra stackars äppelträd? Vi vet inte om han säger "pip" Fritz, och inte om det är vadd i honom heller. Det är i alla fall bruna kulor i honom, för det hade han tappat på gräsmattan...


Hjälp önskas med en älg, också önskas trevlig helg! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 19 december 2008 08:27

* Drag eller spår eller annat kul varje dag

* Leverpastej...mums!

* Krafs på magen, varje gång jag ligger på rygg

* Att mina tassar inte spricker av snön den här vintern

* Grisöron

* Att matte inte sätter upp tofs av min lugg

* Att borstarna försvinner och inga nya finns att köpa

* Klotången också förstås....

* Massor av kramar!

Av Tuffa & Grynet - 18 december 2008 19:04

Idag var jag på återbesök hos vettrinären för att kolla om mina ögon var bra igen. Det var dom! Han sade att det säkert var för att jag var så duktig och att matte genast skulle sluta med dom äckliga dropparna som gör så att man ser suddigt. Salvan som dödar baciller måste jag ta några dagar till, men inte så fasligt länge. Toppen!


När vi satt i väntrummet hörde vi hur ytterdörren öppnades och sen kom ett halvbekant skall: wooo-wooo-oooo! Jag svarade såklart WOOO-OOO! Matte sade fy och ursh, var tyst! Sen så kom en jättesöt briardvalp-flicka in i väntrummet och matte förstod varför jag hade ropat tillbaka. Hon hette Molly och var förfärligt rädd för att vara hos vettrinären. Jag försökte berätta att det var ett bra ställe och att min matte var snäll, men hon var ändå lite skrajsen... Hon hade ont i ett ben. Hoppas hon blir bra snart och att vi får träffa henne igen snart!


Jag är frisk! Nån lillasyster som vill ha smisk? /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 17 december 2008 21:37

Vi har blärkigt, blåsigt och blött väder...


Skönast att softa inne. Det tycker broren också!


Det är kul att ha en bror se så han har blivit stor! /Tuffa


Av Tuffa & Grynet - 16 december 2008 19:44

Idag är det plusgrader och jätteblåsigt i Norr-land. All snö som ligger på vårat tak efter snöovädret i helgen bestämde sig plötsligt för att hoppa ner på marken. Gryn och jag var ute och skrotade och blev jätteförvånade när det plötsligt sa KA-RAS-BRAK-PLOFF! Och massor av snö trillade ner bara sådär. Tursamt nog så var vi inte under den när den hoppade ner, då hade det blivit platta briard-brudar...


Om man blivit platt hade det varit schak-matt! /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards