Alla inlägg under december 2008

Av Tuffa & Grynet - 8 december 2008 14:09

Vi finns med i AftonBöldens jul-bildspel!


Sista bilden!


Av Tuffa & Grynet - 7 december 2008 13:27

Vi åkte ut på sparktur hela flocken idag! Både Gryn och jag fick på oss våra selar, toppen! Först fick vi vara lösa en stund och jogga så att vi inte skulle sträcka oss, sedan fick jag dra husse och broren och Gryn drog matte. Det gick jättebra. Roligt var det också!


När vi kom hem stretchade matte mig så att jag inte ska få ont i min höftböjare och börja halta igen. Det var skönt att få massage.


Först få dra och sen massage, det är livetsäger jag (-e)! /Tuffa



Av Tuffa & Grynet - 7 december 2008 10:49

Jättesoligt, kallt och snöigt! Skoj!


Av Tuffa & Grynet - 6 december 2008 10:44

Idag pckade matte in oss allihop i bilen ganska tidigt och så åkte vi till hussmor och hussfar. Det är jätteroligt att komma dit för vi får alltid frolic av hussmor. Vi vet i vilket skåp hon har frollarna så vi springer direkt ditåt och sätter oss. Det slår sällan fel!


Sen kom nästa kul grej. Husse! Han var hoss hussmor och hussfar! Toppen! Han luktade lite konstigt, kanske öl som Molle säger, fast jag gillar det inget vidare...


Vi var där hela dagen och promenerade två gånger. En gång med Korvhunden-Basseten Maja. Vi gick till affären där vi väntade utanför. Gryn och jag fick sitta och vänta och matte tyckte att Maja också skulle göra det. Det gillar inte Maja, hon vill trampa runt och nosa. Matte vann och Maja satt... Sur korvhund...


Sitta och vänta tills matte på dörren glänta! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 5 december 2008 23:11

I kväll har jag haft tungt ansvar. Husse är på julgalej så jag har ansvar för hus och hem, bror och syster och allt... Visst klarar ju matte det mesta själv, men jag hjälper såklart till. Husse kommer inte ens hem ikväll, det kan ju vara lika bra, för han brukar lukta lite konstigt när han varit på sådana partajer.


Imorgon ska vi åka till hussmor och  hussfar och hämta husse. Broren och matte ska såklart följa med. Det brukar vara skoj, för då går vi promenader där dom bor. Kul att nosa i nya marker!


Nosen gillar att undersöka, ställen där andra hundar böka.... /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 4 december 2008 16:03

Idag regnar det i Norr-land... Blä!

Av Tuffa & Grynet - 3 december 2008 15:54

Våran husse säger att Grynet har nån balansrubbning. Så fort vi kommer ut när det är snö på marken så tippar hon omkull.... Så ligger hon där och vispar runt. Efter hundraelva tippningar och sextifjorton vispningar så ser man lite knäpp ut:


Bollar i synen på hela lilla Grynen! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 2 december 2008 19:29

Varje år så fotograferar matte oss i mer eller mindre smikrande utstyrslar och positioner för att ha som julkort. Idag var det dags igen. Den här gången så skulle självklart lillebror vara med... Det är inte så enkelt att hålla reda på Gryn, lillebror och samtidigt visa matte sin vackraste sida.


Ni får se framåt jul hur det blev...


Snart är det faktiskt jul, jag önskar mig nått kul... /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards