Alla inlägg under mars 2009

Av Tuffa & Grynet - 15 mars 2009 21:53

Hussen kräkes och bläkes....Matte och broren håller sig undan och tvättar händerna med läskig sprit som stickes i nosen. Det verkar fungera för hittils är bara husse sjuk. Tyvärr betyder det att vi inte får hälsa på hos hussmor och hussfar idag.


Det är inte kul med sjuka, hussar som inte ens en briard orkar mjuka! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 14 mars 2009 21:50

Mattes yngsta syster är sugen på en egen hundkompis. Det kan man ju förstå, litet är allt bra mycket bättre om det finns minst en hund i det!


Hon ska åka och hälsa på några nyfödda korv-valpar som tydligen är welshiga spring-spanielar. Det låter ju inte lika fint som briard, men dom har röda öron, precis som vi.


Vem vill inte ha en hund, att få krama varje stund! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 13 mars 2009 21:04

Vi har varit hos tandläkaren idag. Vet inte hur det gick med guldtanden för jag har inte orkat kolla mig i spegeln. Är väldigt trött, lite vinglig och yr. Matte säger att jag varit sövd. Jag minns inte....


Av en spruta blev jag matt, tror jag ligger länge platt... /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 12 mars 2009 19:30

Imorgon ska Gryn och jag åka till tandläkaren och rotfylla våra huggisar. Vi spräckte ju varsin tand när vi bråkade förra veckan. Såren på benen är nu läkta men tänder läker inte av sig själva så då får man laga dom!


Jag hoppas att jag får en guldtand, det tycker jag är snyggt. Det skulle passa min image i alla fall.


Jag vill ha en tand av guld, passar en briardbrud huld! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 11 mars 2009 19:25

Husse bestämde sig för att sova i gästrummet i natt. Broren är förkyld och vaknar massor på nätterna. Hussen vaknar också då och har svårt att somna om. Därför sov han i gästrummet. Alltså - ingen ligger i husses säng. Alltså - plats för mig!


Matte sade att jag inte fick sova i sängen, för att jag är löpsk och slaskig. Men när matten sover, då kan man smyga upp och lägga sig... Okej, broren låg också i sängen, men han är så kort, så jag ryms nedanför!


Jag hade tänkt smyga tillbaka till biabädden innan matte vaknade, men eftersom jag sov som en sten (sängen var verkligen skön) så vaknade matte först. Nesligt...


När broren är snorig och sjuk, kan jag sova i säng så mjuk! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 10 mars 2009 21:31

Min matte säger att jag har clownfötter när jag ligger på mage. Jag liksom sträcker bakbenen rakt fram, så att tassarna nästan hamnar i "armhålorna", bortsett från att det borde vara frambenshålorna alltså...


Jag anser förstås att detta är det bästa sättet att lägga sig. Inte med ihopknölade bakben rakt under sig. Tydligen skulle matte föredra det när vi till exempel ska öva "kryp" och sånt avancerat. Blah....


Det är i alla fall skönare att ligga med "clown-fötter" så jag tänker fortsätta med det. 


Hur ligger ni andra? Med tassarna mot varandra? /Tuffa



Av Tuffa & Grynet - 9 mars 2009 20:01

Vårans bror han har en knepig säng. Den är som ett litet fängelse med galler runt om för att han inte ska rymma. Som om han kunde det....


Igår kväll kom husse och matte och broren hem med ännu en sån gallersäng. Tydligen ska kusin Selma som bor i Små-land komma och hälsa på nästa vecka och hon får inte heller rymma ur sin säng... 


Det tråkiga med sånna sängar är att man inte kan hoppa upp och lägga sig i dem. Det hade annars varit ganska mysigt att krypa upp intill en bror eller kusin!


Kanske man kan få en trappa upp i sängen så man med bror kan slappa! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 8 mars 2009 19:57

Lång prommenad blev det idag. Vi försökte dra upp farten lite och gasade iväg längs grusvägen, men matte och husse dom tråkisarna hängde inte på. Vi fick återgå till stillsam trav med tillhörande nosningar. Jag hade dessutom fullt upp med att lämna doftspår efter mig eftersom jag är löpsk. Då vill jag gärna annonsera lite och det gör man enklast genom att pinka på massor av ställen.


På ett ställe så gick ett roligt skoterspår in. Det tänkte Gryn och jag utforska och för säkerhets skull så satte vi upp högsta fart. Matte blev tvärarg och vrålade till och sprang efter oss. Hupps.... Vi fick snällt vända och komma tillbaka till vägen. Hon trodde nog att vi skulle springa iväg och vara borta en bra stund... Tja, hon hade kanske inte fel.... Nu blev det inte så.


Nos och snos, inte springa sin kos! /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards