Alla inlägg under mars 2009

Av Tuffa & Grynet - 6 mars 2009 22:04

Sist min matte var på en affär där dom säljer grejer för hundar så stod hon och kikade lite på sånt man har för att plåstra om sina hundar med hål i. Hon har ju som bekant fått intressera sig för sånt lite på sistone, hrmmm....


Då såg hon i alla fall en plast-grej som var lång och smal och knepig, som en konstig penna. Fast det var ingen penna. Det var ett verktyg för att stoppa in tabletter i hundar med. Varför behöver man det? Klart man skulle bli misstänksam och vilja spotta om dom kör in nått sånt i munnen på en, eller?


När vi äter piller så tar matte en klutt leverpastej. Så trycker hon fast pillren på den. Sen säger hon "Varsågod" och så gapar vi och sväljer pastej, piller och hela baletten. Mums och smask. Inga plastgrejer. Larv!


Med pastej går piller ner, äter gärna några fler! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 5 mars 2009 20:10

Ikväll har min matt-mor och hennes Håkan kommit hit. Jag blev jätteglad och steppade briard-step medan dom tog av sig skorna. Skynda, pussas! Jag tror att en av dom ska ligga på madrass på golvet. Kanske man kan smyga in och lägga sig där då?


Kul med besök i vårats hus och kök! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 4 mars 2009 20:04

Syster Gryn ser för eländig ut. Mitt på hennes luddiga framben så har vettrinären rakat bort en massa hår. Så hon ser ut som en pudel på benet. I det benet sitter en liten plastslang så att sår-gojset ska rinna ut. Det är viktigt att hon inte biter eller slickar på det där såret.


För att hon inte ska behöva ha den eländiga tratten hela tiden så har matte fixat ärmar åt henne. Hon klippte av en gammal skjorta och trädde upp ärmarna på Grynets framben, så har hon en hängsla över ryggen så att dom inte ska ramla ner.


Ganska fräsigt faktiskt! Kanske man kan få matte att fota det så att ni får se!


Ärmar istället för tratt, snart kanske man får hatt! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 3 mars 2009 12:38

Dom här kompisarna har börjat komma och äta kvällsmat i vårat fågelbord... Kanske man kan lägga sig på lur och få sig en rejäl middag?



Av Tuffa & Grynet - 2 mars 2009 22:11

Två trattareller har vi här hemma nu. Mig och Gryn.... Vi var hos vettrinärn. Fick varsin spruta i bogen, blev lite dimmiga. Somnade visst... Vaknade upp och var rakad på benet. Ihopsydd med ett stygn var jag visst också. Med tratt på huvudet. Skit!


Det var inte så farligt hål, men tillräckligt för att vettrinären tyckte att det behövdes sys ihop och så. I Gryns ben sitter det dessutom en liten plastslang.  Nästa vecka ska vi tillbaka och träffa nån som heter tand-läkaren som ska fixa våra huggtänder.


Piller fick vi också, tyvärr inte dom med leversmak, men matte bakar in dom i pastej, så det gör inget.


Matte upptäckte i alla fall att jag är löpsk och tror att det är därför jag varit sur. Kanske det, PLS kanske man kan kalla det?


Sydd i ben och ful i tratt, känner mig allt lite matt... /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 1 mars 2009 20:52

Vi skulle bara leka ju. Tacklade Grynet i snön. Hon nöp mig lekfullt i nacken. I den ömma, repiga och onda nacken!OOOONT! AAAAAJ! Skitgryn!


Så slogs vi igen, fast vi inte hade tänkt det alls. Nu har Jag ett hål på armbågen, Grynet ett hål på tassleden som gör förfärligt ont och vi har slagit ihop våra tänder så det gått flisor ur dom fina huggisarna...


Matte och husse är jättearga på oss. Vi är ganska ledsna allihopa. Imorgon ska vi åka till vettrinären och plåstra om oss. Kanske få lite piller-pulver-salva?


Det är svårt att inte slåss när det gör ont i leken förståss.... /Tuffa



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards