Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Ho-ho! Finns det nån HO?

Av Tuffa & Grynet - 27 augusti 2009 08:39

Nu menar jag förstås om det finns nån HundOmbudsman, eller ombudshund då kanske... Lilla Gryn är i stort behov av en sådan nämligen. Eller kanske av att nån från mattes jobb, som sysslar med djurskydd, tar husse i örat.


Lilla Gryn blev glömd ute i natt!!!


Husse höll på att fixa med några fönster på bron i går kväll. Matte och jag hade gått och lagt oss. Dörren stod öppen, en frisk fläkt drog in i Gryns nos och hon kände för att gå ut och lufta sig lite. Hon gick ut. Husse gick in. Lilla Gryn blev kvar ute! HELA NATTEN!


När matte kom ner på morgonen och kikade efter Gryn så fanns ingen hund i hallen, däremot såg hon en liten (eller okej, rätt stor) svart näsa genom fönstret brevid dörren. Stackars Grynis!


Hon är ju lite muppig som inte lärt sig att skälla när hon vill in, bara krafsa på dörren.... Kanske jag får ta och hårdträna henne lite!


Husse han fick skämmas, när Gryn på bron har lämnats! /Tuffa


 
ANNONS
 
Hathil

Hathil

27 augusti 2009 09:19

Wow, hela natten ensam ute! Tänk vad man kan göra för roliga saker då. Hon har säkert haft jättekul! Min matte glömmer mig tyvärr aldrig ute, hon kommer till och med efter mig mitt i natten när jag inte kommer in frivilligt. Ska vi inte byta, Gryn och jag?

http://teatermimulus.bloggagratis.se

 
Hillman

Hillman

27 augusti 2009 11:18

Stackars Gryn, är det ingen som nattar er när ni ska sova. Matte kommer varje kväll/natt innan hon kryper till kojs och nattar oss. Hon tittar till oss och säger alltid gonatt taxar. Här skulle man inte bli avglömd ute under en natt inte.

Illerson har smitit ut en gång obemärkt och det var i Västerås. Han gick dock inte så långt, bara ut på parkeringsplatsen och pratade med någon som skruvade med en bil. Matte och husse var i upplösningstillstånd, ändå hade han bara varit borta några minuter.

Du får lära Gryn att skälla och så får du lära husse att natta briarder.

Kramar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

28 augusti 2009 10:43

nä men söt Grynis då! vi kan riktigt se den stora svarta nosen som ville in o värma sig på morgonen...tur det inte var -10 ute!
slafspussar

 
Ingen bild

Ester

5 september 2009 00:09

ho-ho själv, finns ni kvar??
Jag saknar dig Tuffa, har du blivit kvarglömd nånstans nu??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se