Direktlänk till inlägg 5 september 2009

Back in business....

Av Tuffa & Grynet - 5 september 2009 13:46

Nä, vi är inte glömda nånstans.... Men matte är så lat så hon vill inte hjälpa till att blogga på kvällarna. Nu är det helg och då kan man få henne att göra lite nytta äntligen!


Vad tror ni vi spanar på här?Nått som kräver yttersta koncentration såklart!


FÅREN!Dom fick en ny hage idag, eller rättare sagt, fick flytta tillbaka till sin gamla. Jag hjälpte matte och husse att valla över dom. Det gick alldeles för snabbt och jag fick göra alldeles för lite, så jag hoppade in till dom i den nya hagen när jag fick komma lös och tog dom på en extra sväng. Hehehe...


Ropena skalla, valla dem alla! /Tuffa

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

6 september 2009 14:01

Kul att se er igen, vad bra att ni inte försvunnit. Vad roligt att jaga får, det får inte vi, haha. Nej, usch det där var lågvatten märke på den meningen. Hoppas ni haf haft det roligt med fårvallninge.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se