Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Fräsig fadäs...

Av Tuffa & Grynet - 6 september 2009 19:32

Igår när jag hade vallat fåren, då när jag hade hoppat in och extravallat... I alla fall då höll husse mig i örat, för han tyckte att jag inte skulle valla mer. Så sade han "hopp ut" så att jag skulle hoppa över fräs-tråd-staketet. Jag hoppade. Men husse höll fortfarande i örat! Jag hoppade inte så långt och elegant som det var tänkt utan landade mitt i fräs-tråden!


Husse kände i mitt öra hur det sade fräs-fräs-fräs... Jag kände det på min mage ochi mitt armveck... Inte skönt! Husse hade dessutom gummistövlar så för honom var det inte så farligt.


Det var faktiskt knappt värt vallningen när man fick avsluta med sånt otäckt.


När husse i örat håller stopp kan man inte göra eleganta hopp! /Tuffa

 
ANNONS
 
Ingen bild

ari

6 september 2009 21:03

Då är det väl bara att ha gummistövlar på själv nästa gång du vill valla fåren, Tuffa-lilla!

 
Fritz-Filur

Fritz-Filur

6 september 2009 21:33

Hvad er der med ham husse - først lukker han Gryn ude om natten, og nu holder han dig i øret, så du får fräs på maven. I må kræve erstatning for svie og smerte - grisører, marvben og andre gode sager kan vel gøre det godt igen???

http://www.fritzfilur.dk

 
Blixtra

Blixtra

7 september 2009 10:15

Men.. vad ska ni ha fåren till om ni inte får valla dem???

http://blixtra.doggyblogg.se

 
Hillman

Hillman

7 september 2009 11:31

Hugaligen strömstötar i kroppen, inte bra vad tänkte din husse med. Kanske bra att du fick dig en läxa men det kan inte varit roligt. Stackars dig, synd att husse hade gummistövlar annars hade han fått elstötarna.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se