Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Briardreklam och jobbat...

Av Tuffa & Grynet - 7 september 2009 21:49

Idag har jag varit med matte på jobbet. Det var soft att få rå om matte lite helt själv! Vi åkte ganska länge i bil och när vi var framme så var vi i Gallejaur som är ett fräsigt ställe. Där bor en numera hundlös husse som gillar mig ganska mycket. Matte och jag gjorde reklam för dom tolv pupparna hos kennel Anamma Nord. Det är Grynets brorsa Gunnar som är pappa till dom!


Jag visade mig från min bästa sida och lade mig upp-ned på köksgolvet och krävde mag-krafs när vi var inne och fikade. Han var rätt bra på att krafsa rumpor också så snart kanske han inte är hundlös längre!


Imorgon ska matte och jag ut och jobba igen. Matte har packat våra flytvästar. Undrar vad vi ska göra?


Vem vill inte ha, en briardvalp undrar ja? /Tuffa

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

8 september 2009 10:30

Inte vi i alla fall, för två taxar räcker säger matte, vad menar hon med det, vi som är så lugna och snälla, bråkar nästan aldrig.....

Vad ni är duktiga som jobbar och sliter, jag och brorsan vi har panjon eller vad det heter. Ni får sälja en hund åt den där hundlösa hussen, för han behöver verkligen en hund. Man kan väl inte vara husse om man inte har någon hund.

Jobba med flytvästar låter spännande, det får ni berätta om för nu blir jag så nyfiken.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoki

19 september 2009 09:59

åååå gud såna rara valpbilder! nästan lika söta som taxvappar, bara nästan...åååååå så söööta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se