Direktlänk till inlägg 13 september 2009

I lingonskogen

Av Tuffa & Grynet - 13 september 2009 20:01

Idag har hela flocken varit i skogen och plockat lingon. Vi är mer förtjusta i blåbär, men lingon går an. Vi är noga med att följa med husse eller matte så att vi hittar dom bästa bären!


 


Sen så hade matte packat fika också. Det gillar vi extra mycket. Det var skönt i skogen och fast vi åkte förbi en skylt där det stod "älg-jakt pågår" så såg vi inga älgar bli jagade. Synd, det hade ju varit fräsigt. Då kanske man hade kunnat få med sig en klöv hem...?


 


Vila i skogen och vaktat broren trogen! /Tuffa

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

14 september 2009 09:18

Jaså ni har arbetat igen, plocka lingon är roligt men matte säger att jag bara plockar i min mage och hur skulle det se ut om jag blockade lingon och la ner dem i hinken. Hur gör ni plockar ni och ger matte eller äter ni oxå upp allt.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

19 september 2009 09:58

hej snyggingar, jobbigt o inte gilla att bli trimmade fiffade med när man har så massa päls som ni sötpuffar!
vi tycker ni gjorde er alldeles lysande i lingonriset!
hej svejs i lingonskogen!

 
Ingen bild

malte o snoki

27 september 2009 12:45

men har ni inte slutit plocka lingon än...?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se