Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Mycket att göra...

Av Tuffa & Grynet - 30 september 2009 21:06

Matte är så dålig på att hjälpa mig med bloggen! Det var ju jättelänge sedan nu... Vi har det i alla fall bra allihopa. Husse är fortfarande hemma hela dagarna med oss och broren. Som tur är så behöver han mycket hjälp med bror och får och sånt, så vi har massor att göra. Se bara hur man utnyttjas som kombinerad vallpiga och barnvakt!

 

Vi har haft besöka v kusinerna Polly och Silas. Vårans matt-mor var också här så det var så trevligt. Ju större flock desto bättre. Så fick vi komma oss ut i skogen för att spåra lite också! Det var nog det bästa av allt! Puppe-Silas fick spåra för andra gången och var faktiskt riktigt begåvad. Men så har han ju haft en bra tränare. Jag är hans idol och jag har alltid en gul sheltie-skugga när han är här.


Det börjar vara höst här och frasar i gräset på mornarna. Kanske snart dags för dragsäsong?


Matte är för lat för att skriva hund-bloggs-prat! /Tuffa

 
ANNONS
 
Hillman och Illerson

Hillman och Illerson

1 oktober 2009 09:03

Vi trodde nästan att ni hade försvunnit i lingonskogen, kul att se er igen.

Vilken tur att husse får hjälp med passning av både får och bror, hur skulle han annars klara sig. Vi förstår att ni haft mycket att göra, man får inte ligga på latsidan om man jobbar som ni gör.

Har ni oxå fått sånt där konstigt gräs, här var det vitt i gräset på morgonen, inte rimfrost utan riktigt vitt. Husse trodde det var hagel men matte säger att det är grynsnö. Vi vill inte ha snö ännu, det är på tok för tidigt.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snokas

1 oktober 2009 16:43

snacka om multi-tasking!! (multi-taxing..he he multi-malte!)
både barnvakt o vallpigor!! ni har ett långt o gediget cv!!
slafspussar, va kul å höra att ni lever o mår bra!
ps! sånt där ni har på mornarna kom i en kompakt form under ett regn, stora feta hagelbollar som smacka oss rätt i huvudet!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se