Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

Matte hotar med schampo....

Av Tuffa & Grynet - 1 oktober 2009 22:12

Både jag och Gryn är rätt så toviga. Matte  har inte bara varit lat med blogghjälpen, utan med kammandet också! Lilla Gryn är inte borstad sedan hon ställde ut sig i början av juli och jag har inte borstats sedan jag var hos vettrinären i början av augusti. Matte säger att det är lättare att kamma bort tovor om man är ren. Såklart, har du sett en tovig ren eller? Nä.... Men smutsiga tovor är tydligen värre än schamponerade tovor. Så i helgen kan det hända att det blir varmt, äckligt badvatten och stinkande schampo. Sedan väntar tov-tortyr!


Jag ska pipa vill jag lova, när matte ska kamma bort varje tova! /Tuffa

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

2 oktober 2009 09:55

Usch, tvi vale för schampo det är det värsta vi vet, matte har ett pinoredskap som kan skära upp tovor med. Det var husse som köpte det men som tur så använder matte fingrarna tilll de tovor som blir i min päls. Illerson han har tur för han har inga tovor, men han har usligt med päls, så det kan knappast bli några. Ni får pipa och yla i högan sky, sen kan ni ju passa på och stänka massor av vatten på eran matte.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Fritz-Filur

Fritz-Filur

2 oktober 2009 22:20

Hvad er det med matter, jeg har også hørt rygter om kam, børste og shampoo i weekenden. Hvorfor skal man vaskes, når nu man endelig har fået pelsen til at dufte dejligt maskulint?
Måske skal vi stikke af sammen?

http://www.fritzfilur.dk

 
Ingen bild

Filippa-Finess

4 oktober 2009 10:24

Ni har tur ni. Själv har jag haft nå bakterier i huden så matte har tvingat in mig i badkaret med schampo varannan dag i 1 veckas tid! Men nu har vi gått ner till schamponering 1 dag i veckan, men det är nog!!. Lääängtar tills denna tortyr är över. Men när eran matte minst anar det så gör en riktigt briardskak så vattnet stänker:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06


Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra! I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se