Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Sim-sim!

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2010 22:06

Jag gillar att simma! Jag fräser fram som en torpedbåt! Nu har husse och matte köpt en roddbåt så att det ska bli lättare att vatten-träna oss i sommar. Jag har provsimmat efter den. Det gick jättebra!

I båten kan man tydligen lasta mer än i kajak-båten som husse har. Ett helt Gryn gick det till exempel att lasta. Hon satt i aktern och var jättenöjd. Matte rodde en liten stund. Jag simmade. Sen pluppade matte i Grynet i vattnet och rodde hemåt igen. Gryn blev lite uppjagad, hon gillar inte att simma lika mycket som jag, fast hon faktiskt kan simma jättebra. Nu fick hon så lov att simma för att komma i land.


Vi har såklart flytvästar på oss när vi simtränar. Det är skönt, då kan man liksom vila i vattnet. Grynet klarade sin simning bra, vi får väl se om hon vågar åka med matte i båten fler gånger....


Simma är bra för höft med artros, sen så är det roligt förstås! /Tuffa


 

 
ANNONS
 
Hillman

Hillman

12 juli 2010 13:52

Det är skönt att bada när det är varmt ute, då kan jag oxå kasta mig ut i det blöta. Hoppas att ni får åka båt fler gånger, för det är jätteskojsigt.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

13 juli 2010 06:44

Åka båt det är det bästa vi vet. Fast simma är ett snäpp bättre, och speciellt då det är så här himla varmt. Ha det bra i sommarvärmen

http://mrbamse.bloggagratis.seq

 
Hillman

Hillman

2 augusti 2010 10:13

Naj, nu får ni snart sluta att simma annars får ni baske mig simhud mellan tårna men det kanske ni redan har, hihi. Saknar er!

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Dirdib

Dirdib

4 september 2010 19:58

hej! vi kommer från Hillman och Illerson. Jag har alltid beundrat dessa hundar som du har. De är så fina! Jag tänkte om vi kunde byta länkar men en del är hos mig lösenordskyddat - du får jättegärna komma in jag lämnar ett lösenord till dig om du vill och förklarar varför det är lösenordskyddat. hälsningar

http://dirdib.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tuffa & Grynet - 12 oktober 2010 15:26


Briardbrudens blogg har ju liksom gått i ide... Matten har saktat ner och gjort annat än att blogga om hundar, för hundar. Nu har vi kommit till vägs ände. Mycket beror det på att Briardbruden själv inte finns längre. Vackra, röda, glada Tuffa f...

Av Tuffa & Grynet - 3 juli 2010 21:16


Härom kvällen skulle husse och matte fixa med fåren. Sätta upp mer staket och så. Fåren var ivägen och matte försökte skrämma bort dem. Hon är ju inte så bra på det så när hon hade provat ett par gånger så tog jag saken i egna tassar. Hoppade in geno...

Av Tuffa & Grynet - 20 juni 2010 20:28


Det har flyttat in hönor. Dom låter massor och flappsar med vingarna så att det dammar. Tydligen ska dom göra ägg, men hittills har vi inte sett något sådant. Det vore i och för sig ett plus, för vi gillar ägg....   Jag var in och kikade på dom, ...

Av Tuffa & Grynet - 13 juni 2010 22:26

Jag hittade en alldeles egen ingång in i fårhagen idag! Utan att behöva passera den förhatliga och mycket farliga el-tråden!   Granne med våran hundgård ligger det som matte kallar för "gamla stallet". Där har det tydligen bott hästar förut. Där ...

Av Tuffa & Grynet - 10 juni 2010 20:49

På vårans gård finns det ju får sedan ett par veckor tillbaka. Det är ett fasligt schå att hålla reda på att ingen springer för fort, går för nära stängslet eller på annat sätt beter sig illa. Det är MITT jobb. Lilla Gryn brukar ligga och kasta beund...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Briardbrudens blogg med Blogkeen
Följ Briardbrudens blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se